Kiváló teljesítmény, bronzérmesek a magyarok

Bronzérmet nyert a Boros László, Tasi Tamás, Sike József összeállítású magyar csapat a granadai sportlövő-vb-n.

LR
2014. 09. 14. 17:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Boros 383, Sike 376, míg Tasi 367 körrel zárta a versenyt, így a magyar trió 1126 körös összteljesítménnyel lett harmadik, a második kínaiaktól öt, míg a győztes oroszoktól tíz körrel elmaradva a nem olimpiai számban. Az egyéni versenyben Boros László az ötödik helyen végzett, míg az 50 méteres vegyes számban csütörtökön bronzérmes Sike a 13., Tasi pedig a 22. helyen zárt a 33 fős mezőnyben. A futócéllövők a magyar küldöttség negyedik bronzérmét szerezték meg Granadában: korábban Sike mellett Tobai-Sike Renáta a sportpisztolyosok között lett harmadik, míg a Tobai-Sike, Csonka Zsófia, Nemes Adrienn összeállítású hármas légpisztolyban állt dobogóra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.