Maricát is behívták a magyarok ellen, pedig nem is játszhat

A légiósokat már megnevezte a román futballválogatott szövetségi kapitánya, az otthon játszók névsora október 3-án lesz nyilvános.

GB
2014. 09. 22. 18:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szakvezető azt is elárulta, hogy október 3-án véglegesíti a keretét az otthon játszó futballistákkal. A kvalifikációs sorozatban görögországi sikerrel rajtolt románok október 11-én a magyarokat fogadják, három nappal később pedig Finnországba látogatnak. Az eddig kijelölt keretből a csatár Ciprian Marica eltiltás miatt a bukaresti találkozón nem játszhat.

A román labdarúgó-válogatottba behívott 15 idegenlégiós:

kapusok:
Costel Pantilimon (Sunderland), Ciprian Tatarusanu (Fiorentina)
védők:
Gabriel Tamas (Watford), Vlad Chiriches (Tottenham Hotspur), Dorin Goian (Aszterasz), Florin Gardos (Southampton), Dragos Grigore (Toulouse), Cosmin Moti (Ludogorec), Razvan Rat (PAOK)
középpályások:
Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva), Mihai Pintilii (al-Hilal), Gabriel Torje (Konyaspor), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart)
csatárok:
Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Ciprian Marica (Konyaspor)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.