Megvan a magyar válogatott játékos új csapata

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatja pályafutását Triscsuk Krisztina.

TK
2014. 09. 25. 9:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szemenyei István, az együttes ügyvezetője kiemelte, Triscsuk Krisztina leigazolásából a Kohász gárdája, a magyar válogatott, valamint maga a játékos is profitálhat, s a kiváló játékos érkezésétől egyértelműen azt várják, hogy még szilárdabbá és egységesebbé váljon a Kohász kézilabdázóinak játéka – írja a Dunaújváros.com.

Az ügyvezető elmondta, hogy a csapatot sújtó sajnálatos sérülések miatt egyébként is tervezték még egy játékos leigazolását, s a válogatott kézilabdázó sajátos helyzete végül lehetőséget teremtett számukra arra, hogy egy sokoldalú, jó kézilabdázóval erősítsék meg a Kohász játékoskeretét.

Triscsuk Krisztinát az együttes csütörtök délutáni edzése előtt mutatják be társainak, majd azonnal be is kapcsolódik a közös munkába, s ha Mátéfi Eszter vezetőedző úgy ítéli meg, akkor a pénteki, Vác elleni mérkőzésen már be is mutatkozhat az együttesben – olvasható a portálon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.