Őrizetbe vették Phelpst

A sztár kedd hajnalban gyorsan hajtott és szabálytalanul váltott sávot egy alagútban fehér színű Land Roverjével.

BLM
2014. 09. 30. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sztár helyi idő szerint kedd hajnalban gyorsan hajtott és szabálytalanul váltott sávot egy alagútban fehér színű Land Roverjével. Azon az útszakaszon a megengedett sebesség 45 mérföld (közel 72 kilométer) óránként, Phelps ezzel szemben 84-gyel (135 kilométer/óra) hajtott a traffipax adatai alapján. A rendőrség beszámolója szerint Phelps együttműködő volt az eljárás során, a jegyzőkönyv felvétele után pedig elengedték.

Phelps a 2012-es londoni ötkarikás játékokat követően visszavonult, ám tavasszal visszatért, két számban, 100 méter pillangón és 200 méter vegyesen bekerült a jövő évi világbajnoki csapatba. Ezenkívül kacérkodik a riói olimpiai indulással is.

Az úszó három olimpián szerzett 22 érmével a nyári játékok történetének legeredményesebb sportolója, 39-szeres világcsúcstartó, 26-szoros világbajnok, és egy aranyat rövidpályás vb-n is nyert.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.