Szerdától súlyos pofonok csattannak Csepelen

Pazar boksztermet nyitottak a Szent István utcában.

Ch. Gáll András
2014. 09. 17. 16:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csötönyi Sándor (nyitóképünkön balra), a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke szerdán megnyitotta a Csepeli Box Klub új, nagyszerűen felszerelt edzőtermét, amelyet a Szent István utca 170. szám alatti, egykori általános iskola épületében alakítottak ki.

A pazar edzőterem tízmillió forintos költséggel készült, jórészt a klub elnök-tulajdonosa, Lukács Adorján finanszírozásában, önkormányzati és pályázati támogatással.

A megnyitón Csötönyi hangsúlyozta, hogy az ökölvívás hazánkban az a sportág, amely a legnagyobb mértékben felkarolja, foglalkoztatja a hátrányos helyzetű fiatalokat, perspektívát kínálva azoknak, akik a sport híján esetleg elkallódnának, rossz útra tévedhetnének. A szövetség elnök maga is hozzájárult az edzőterem felszereléséhez, felajánlva a saját otthoni – összesen két alkalommal igénybe vett – futópadját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.