Távozik a magyar válogatott játékos a tavalyi bronzérmestől

Közös megegyezéssel távozik az Érd NB I-es női kézilabdacsapatától a válogatott Triscsuk Krisztina.

TK
2014. 09. 23. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A négy forduló után ötvenszázalékos teljesítménnyel az ötödik helyen álló klub közleménye alapján kedden közös megegyezéssel megszüntették a játékos munkaszerződését. A felek megállapodtak abban, hogy ezzel kapcsolatosan további nyilatkozatot nem tesznek.

Németh András szövetségi kapitány az MTI érdeklődésére elmondta: noha jelenleg nincs klubja Triscsuknak, bízik benne, és számít rá az október 6-án kezdődő válogatott programon.

A decemberi, horvátokkal közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyarok október 8-án Debrecenben a románokkal, majd az október 10. és 12. között sorra kerülő szigetszentmiklósi tornán az osztrákokkal, a szlovákokkal és a csehekkel találkoznak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.