Újabb kiemelt jelentőségű sportberuházások jönnek

Stadion, uszoda és lőtér is található a projektek között.

KG
2014. 09. 18. 21:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csütörtöki Magyar Közlönyben olvasható határozatok szerint a kabinet az újpesti Szusza Ferenc Stadion, a Fehér úti lőtér fejlesztése és bővítése, a Magyar Tenisz Szövetség Nemzeti Edzésközpontjának kialakítása és a Szombathelyen megvalósuló nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelő centrum beruházását nyilvánította kiemelt jelentőségű üggyé.

A kormány emellett döntött a balatonfüredi uszoda beruházásának támogatásáról, ugyanis a 2021-es vizes világbajnokságon a nyílt vízi úszószámok versenyzőinek az biztosítana edzés- és bemelegítő lehetőséget. Ennek érdekében 350 millió forintot biztosít a helyi önkormányzat részére.

A Magyar Közlönyben az is olvasható, hogy döntöttek a gödöllői uszoda megvalósításáról, továbbá a gödöllői uszoda, a nyugat-magyarországi utánpótlás-nevelő centrum és a pécsi Nemzeti Kosárlabda Akadémia esetében a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból történő előirányzat-átcsoportosításról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.