Akció indul Jules Bianchiért

A hétvégi orosz nagydíjon közös akcióval üzennek súlyos balesetet szenvedett pilótatársuknak a versenyzőtársak.

BuL
2014. 10. 09. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportolók között matricákat osztottak ki, amelyeken a szerencsétlenül járt francia pilóta 17-es rajtszáma és a „Mindenki Jules-lel van” felirat olvasható.

Bianchi honfitársa, a Toro Rossónál versenyző Jean-Eric Vergne már közzé is tett egy fotót, amelyen a matrica a sisakján díszeleg. Várhatóan a többiek is jól látható helyre ragasztják fel a vignettát.

A Marussia csapat 25 éves versenyzője a múlt vasárnapi japán nagydíj hajrájában egy másik autót mentő darunak ütközött, kórházba szállították és életmentő műtétet hajtottak végre rajta, keddre azonban kiderült, súlyos agysérülése van. Bianchi a jokkaicsi Mie kórházban fekszik, állapota kritikus, de stabil, a baleset körülményeit pedig vizsgálják.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.