Az újabb vb-arany Berki Krisztiánra vár

Kifejezetten jó teljesítményt nyújt az edzéseken a lólengés olimpiai, világ- és Európa-bajnoka.

BuL
2014. 10. 09. 11:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar sportági szövetség az MTI-nek küldött csütörtöki beszámolójában azt írta, Berki napi egy tréninggel készül a szer szombati fináléjára, amelybe az első helyen jutott be.

Altorjai Sándor csapatvezető szerint Berki a 7,0-s kiinduló-pontszámú, két ollós, bőrorsós gyakorlatán dolgozik, és eddig jól mennek az edzések. A 29 éves tornász ugyan érzi a vállát, de teljes értékű munkát tud végezni. A válogatott orvosa, Halasi Tamás és gyúrója, Vlaszák László is rendszeresen kezeli.

A helyszíni beszámoló szerint a tréningek mellett a kikapcsolódásra is jut idő, a válogatott tagjai ellátogattak a város botanikuskertjébe.

A szerenkénti döntőkben magyar részről kizárólag Berki érdekelt. A lólengés fináléja szombaton magyar idő szerint 8 órakor kezdődik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.