Baj van, Berki Krisztiánnak műtétet javasolnak

Vállsérülése miatt nem indulhat a jövő héten Békéscsabán sorra kerülő mesterfokú tornabajnokságon a címvédő, olimpiai bajnok Berki Krisztián, aki másfél hete nyerte meg harmadik világbajnoki címét lólengésben.

NM
2014. 10. 21. 9:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az UTE hatszoros Európa-bajnok tornásza a nanningi vb után ment el kivizsgálásra, s injekciót kapott a bal vállában lévő gyulladásra.

„Már szinte elviselhetetlen volt a fájdalom, még a hétköznapi életben is zavart, a hirtelen mozdulatoktól még most is óvakodnom kell” – nyilatkozta klubja honlapján a 29 éves Berki, s hozzátette, szerdán újabb injekciót kap majd.

A vizsgálaton kiderült, hogy a tornásznak kopás is van a vállában, ezt leginkább műtéti úton lehetne orvosolni, London ötkarikás aranyérmese azonban nem vállalja ezt a beavatkozást. „Megbeszéltem az edzőmmel, Kovács Istvánnal, hogy ha lehet, elkerüljük az operációt, így azt remélem, a gyulladás elmúltával a nagy fájdalom is megszűnik, és decembertől újra teljes értékű munkát végezhetek” – mondta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.