Bianchi mély, nagyon mély álomban van

Továbbra is kritikus, de stabil Jules Bianchi állapota, aki október 5-én a Forma–1-es japán nagydíjon szenvedett balesetet.

BuL
2014. 10. 30. 18:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Most vasárnap lesz négy hete, hogy megtörtént a baleset, és továbbra is jokkaicsi Mei kórházban van a francia pilóta” – olvasható a Marussia csapatnak a családra hivatkozó, csütörtöki közleményében.

Bianchi autójával egy mentést végző darunak ütközött, és súlyos fejsérüléseket szenvedett. A vizsgálatok szerint diffúz axonális sérülése van. Ez az agy nagyobb részét érinti, és a statisztikák szerint az ilyen sérültek 90 százaléka soha nem nyeri vissza az eszméletét, akik pedig felébrednek, nagy gyakorisággal maradandó károsodással élnek tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.