Élet és halál között? – Lélegeztetőn lehet Bianchi

A francia Radio Monte Carlo szerint lélegeztetőgépre kellett tenni a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett versenyzőt.

BuL
2014. 10. 06. 7:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A súlyos fejsérüléssel kórházba szállított Bianchi koponyájából műtéti úton vérömlenyt kellett eltávolítani. A BBC és a L’Équipe egyaránt arról számolt be, hogy a műtétet követően Bianchi magától lélegzik, nem kellett lélegeztetőgépre kapcsolni – a pilótát az operáció után intenzív osztályra szállították.

A Bianchi kicsúszásáról készített felvételt egyelőre nem tették közzé, a telemetrikus felvételt viszont igen, íme:

A Radio Monte Carlo esti híradása szerint vérzései miatt Bianchit ismét meg kellett operálni, és ezúttal már lélegeztetőgépre is kellett kapcsolni. Az RMC híradását egyelőre más forrás nem erősítette meg.

A kórház közép-európai idő szerint hétfőre ígért bővebb tájékoztatást az esetről, azt már korábban jelezte, hogy Bianchi állapotáról vasárnap már nem ad ki közleményt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.