Görbicz Anita gyermeket vár, meccset már nem vállal

A kiváló győri irányító kihagyja a magyar–horvát közös rendezésű Európa-bajnokságot is.

WL
2014. 10. 30. 8:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Húsz évig a kézilabda játszotta a főszerepet az életemben, és most úgy éreztem, itt az ideje más szerepet is vállalnom. Nagyon boldog vagyok, hiszen a baba egészséges, és én is jól érzem magam, mert már nagyon vártam a jó hírt. Elhatározásomat a nyár elején a klubommal és Németh András szövetségi kapitánnyal is egyeztettem, akik elfogadták a döntésemet, így a jelenlegi szezonra ennek fényében készültünk. Mérkőzést már nem vállalok, de az edzéseket folytatom az orvosom által jóváhagyott terheléssel” – olvasható Görbicz Anita nyilatkozata a Győri Audi ETO KC honlapján.

Kelecsényi Ernő, a klub elnöke felkészült már a hírre, elmondása szerint ezért igazolták le a nyáron harmadik számú irányítónak a spanyol Macarena Aguilart.

Nem Görbicz a győriek egyetlen játékosa, akit az anyai öröm miatt lesz kénytelen egy ideig nélkülözni a Bajnokok Ligája-győztes gárda, az ETO egy másik kiemelkedő tudású játékosa, a norvég kapus, Katrine Lunde augusztusban jelentette be, hogy gyermeket vár. Klubcsapata a kiváló hálóőr helyére akkor meg is találta a helyettest a horvát Jelena Grubisics személyében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.