Löke nem látott még ilyen erős mezőnyt

A győri beállós korábban már lemondta a válogatottságot, de az Eb előtt meggondolta magát.

WL
2014. 10. 29. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A győriek légiósa ezt az Eb honlapjának mondta el, hozzátéve, hogy reméli, csapata ott lesz a legjobbak között. Hangsúlyozta: a várandós Katrine Lunde – akivel a BL-címvédő Győri Audi ETO KC-ban is együtt játszik – ugyan hiányozni fog, de így sem aggódik a kapusposzt miatt.

A 31 éves játékos a nyáron lemondta a válogatottságot, ám nemrégiben meggondolta magát. Mint megjegyezte: nagyon rossz volt televízión nézni a mérkőzéseket, illetve a családja rengeteget segített. Számára az is plusz öröm, hogy Debrecenben játszik majd a norvég együttes, így a Győrben tanuló kisfia akár meg is látogathatja majd.

A 134-szeres válogatott beállós szót ejtett a Győr BL-esélyeiről is. Számára nagy motiváció, hogy sorozatban harmadszor nyerhetik meg a legrangosabb kupát.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.