Nagykövet lett a magyar delfin

A világbajnok búvárúszó Kanyó Dénes lett a NOS (nem olimpiai sportágak) Bajnokai kezdeményezés nagykövete.

FT
2014. 10. 09. 9:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A NOS Bajnokai szavazás célja, hogy az Év sportolója-választáson túl népszerűsítse Magyarországon azokat a sportágakat, amelyek nem lehetnek ott az ötkarikás játékokon és ezáltal kevesebb figyelmet kapnak „A szavazás népszerűsítésére a sportágaikban sikeres, népszerű sportolókat igyekeztünk megnyerni. Ők a NOS Bajnokai szavazás nagykövetei” – mondja Hoffmann Pál, a Sportolanemzet.hu projektvezetője.

„A NOS Bajnokai kezdeményezés minden olyan sporttársamnak remek lehetőséget nyújt arra, hogy jobban megismerje az ország, akik nem olimpiai szakágban versenyeznek. Mi, akik a nem olimpiai sportágakban képviseljük Magyarországot, sajnos kevesebb figyelmet, támogatást kapunk. Jó dolog, hogy én személyesen is hozzátehetek a kezdeményezés sikeréhez, és örömmel vállaltam el a felkérést” – nyilatkozta a „delfinember”, Kanyó Dénes világ- és Európa-bajnok búvárúszó, többszörös Világjátékok-résztvevő és Világjátékok-érmes, aki a Szegedi Muréna vezetője, edzője és versenyzője is.

A szavazás nyílt, vagyis a teljes sporttársadalom kinyilváníthatja a véleményét. A voksokat a www.sportolanemzet.hu oldalon lehet leadni egy rövid regisztráció után. Lehet szavazni az év sportolójára női és férfi kategóriában, az év csapatára, az év edzőjére és 2014 legjobb szövetségi kapitányára.

A Sportcsillagok Gálaestjét december 18-án rendezik meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.