Női kézilabdázóink feltett kezekkel

Bemutatták a decemberi horvát–magyar közös rendezésű női kézilabda-Európa-bajnokság hivatalos dalát.

FT
2014. 10. 10. 12:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hold your hands so high – Kezeket fel! – című dalhoz tartozó videoklipet elsőként a héten négy felkészülési mérkőzésen is szereplő magyar csapat játékosainak vetítették le, majd a New Level Empire klubkoncertjén már a nagyközönség is barátkozott a fülbemászó dallamokkal. A premier előtt Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke gratulált a lányoknak a szerdai, románok elleni győzelemhez, s reményét fejezte ki, hogy szombaton talán egy másik csapatsportágban is sikerül hasonló sikert elérni Románia ellen. Mondani sem kell, hogy a labdarúgásról van szó

A játékosok és a szakmai stáb az edzések és mérkőzések között szakítottak időt a bemutatóra, amelyet mostantól egyre többször hallhatnak majd az Európa-bajnokság közeledtével. A csapatból Görbicz Anita elismerően mosolyogta végig a klipvetítést, Szucsánszki Zita a dal hallatán máris kezdené az Eb-t, Köstner Vilmos edző szerint – aki Németh András szövetségi kapitány stábjának a tagja – pedig pont ilyen hangzású zene illik a sportarénákba. (Nyitóképünkön Orbán Adrienn, Kovacsics Anikó és Klivinyi Kinga.)

Zola, a New Level Empire frontembere elmondta, hogy hetekig dolgoztak rajta, mire végleges formáját elnyerte. Büszkén vállalták a felkérést, mert óriási kihívásnak tartották, hogy egy ekkora esemény hivatalos dalát elkészítsék.

Íme a dal és a videoklip:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.