Sarka Kata megkövette Rácz Félix bokszmenedzsert

Rácz Félix nemcsak a ring környékén gyűjtögeti ökölvívóin keresztül a győzelmeket, hanem a tárgyalóteremben is, legutóbb az ismert celeb üzletasszony, Sarka Kata volt kénytelen elnézést kérni tőle, mert korábban megrágalmazta.

Deák Zsigmond
2014. 10. 17. 13:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Májusban tört ki a „balhé”, amelynek előzményeként a Blikk bulvárlap megszellőztette, hogy a televíziós műsorvezető, Hajdú Péter felesége, Sarka Kata csak 350 ezer forintért cserébe lett volna hajlandó elfogadni a meghívást a Fighters’ Run rendezvényre, amelyet Rácz Félix cége szervezett. Sarka a saját közösségi oldalán fakadt ki, s a cáfolat mellett, vagy inkább helyett megvádolta a sportmenedzsert – és vele együtt a Hegyemet, a Harcművészek az Egészséges Gyermekekért Mozgalmat, amelynek Erdei Zsolt is a nagykövete –, hogy saját zsebre dolgozik. Rácz Félix hivatalos útra terelte az ügyet, miután – ugyan a bejegyzés néhány nap múlva eltűnt – Sarka Kata nem kért bocsánatot. Az első tárgyalási napra most októberben került sor, s peren kívüli megegyezés született a felek között, a modellből lett üzletasszony nyilvános bocsánatkérésre kényszerült.

2014. május 16-án Rácz Félix személyével kapcsolatosan megjelentetett állításaimmal összefüggésben:
Valótlanul állítottam, hogy Rácz Félix önkényesen döntött hátrányos helyzetű gyerekeknek szánt pénz elosztásáról.

Fenti állításommal ellentétben a valóság az, hogy a 2014. március 8. napján megtartott esemény során karitatív célra befolyt teljes összeg a meghirdetett célnak megfelelően került átadásra a rászoruló gyermekeket támogató Harcművészek az Egészséges Gyerekekért Közhasznú Nonprofit Kft. javára.

Ezúton szeretnék elnézést kérni Rácz Félixtől, mert állításomat téves, valótlan információkra alapoztam!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.