Több tíz milliós szerződést kötött a Győri Audi ETO

További egy évre szponzorálja a győri kézilabdacsapatot a Digi.

TK
2014. 10. 16. 19:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarországon a győri csapat egy márka, egy sikertörténet évek óta” – mondta Faragó András, a Digi Sport főszerkesztője, nagyon könnyű döntésnek nevezve, hogy a negyedik évben is támogassák-e a Bajnokok Ligája-címvédő együttest.

Hozzátette: a csatorna a csapat minden hazai mérkőzését élőben, HD-minőségben közvetíti, ahogy eddig is, a felek közötti jó viszonyra utalva pedig megjegyezte: szakembereik nagyon sokat segítettek abban, hogy az új győri multifunkcionális csarnok televíziós szempontból is kiváló legyen. A szerződés összegéről – konkrét szám említése nélkül – úgy nyilatkozott: magyar szinten a női kézilabdában kiemelkedő, több tíz milliós összegről van szó, amivel mindkét fél elégedett lehet.

Kelecsényi Ernő klubelnök kiemelte, komoly múltra tekint vissza a felek együttműködése, ők pedig szeretnek az évek során bejáratott partnerekre támaszkodni, azt ígérve, „minden mérkőzésen meg fogunk halni azért, hogy győzelem legyen”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.