Új hírek érkeztek Schumacherről

Jean Todt meglátogatta a sokszoros világbajnok pilótát Svájcban, és javulásról számolt be.

GB
2014. 10. 05. 13:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Jó hírek érkeztek a tavaly decemberben súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherről – írja cikkében a Vezess.hu. A hétszeres világbajnok hetek óta svájci otthonában gyógyul, itt látogatta meg régi jó barátja, a jelenleg a Nemzetközi Automobil Szövetséget vezető Jean Todt.

„Az elmúlt hetekben és hónapokban Michael állapota javult a sérülései súlyosságához képest” – mondta Todt a L\'Equipe című francia lapnak. „De még hosszú és kemény út áll előtte.”

Todt ezen a héten látogatta meg a Schumacher családot, jó hangulatban távozott Svájcból. „Remélhetőleg javulnak a dolgok. Michaelhez közel van a családja, csak időre és békére van szüksége.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.