All-Star gála nyitja a felújított Tüskecsarnokot

A felújított budapesti Tüskecsarnok ad otthont november 29-én az All-Star Kelet–Nyugat kosárlabda gálamérkőzésnek.

Deák Zsigmond
2014. 11. 11. 15:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező eseményre ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdőcsapatokat: a férfiak A csoportjának alapszakaszában részt vevő együttesek játékosaira november 11-étől, keddtől – csaknem két héten keresztül – lehet szavazni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos internetes oldalán (kosarsport.hu/allstargala). A 18.30-kor kezdődő főmeccs előtt előtt rendezik meg a főiskolások Kelet–Nyugat összecsapását, megmutatják tudásukat a kerekesszékes kosarasok, és természetesen lesz félpályás dobó, illetve hárompontosdobó verseny is.

A lélegzetelállító mutatványokra képes Face Team mellett fellép a gálán a Red Foxes csapat – a gyönyörű ukrán táncoslányok Európa számos sporteseményén tűzbe hozták már a közönséget.

Hogy melyik két szakvezető irányítja a keleti és a nyugati csapatot, majd csak a 29-ei eseményt megelőző bajnoki forduló után derül ki, hiszen a hagyományoknak megfelelően a tabellán legjobban álló csapatok edzője ülhet le a kispadra. Az eddig látottak alapján Keleten felkészül Dzunics Braniszlav (Paks) vagy Stojan Ivkovic (Kecskemét), Nyugaton Kálmán László (Falco) vagy Sabáli Balázs (Sopron).

Jegyek 2000 forintért kaphatók a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.