Briggset nem engedték be Klicskóék sajtóedzésére

A volt nehézsúlyú bokszvilágbajnok, Shannon Briggs folytatta volna a kategóriát uraló Vlagyimir Klicsko elleni „kampányát”, de az éber német biztonsági emberek nem engedték a szombati Klicsko–Pulev vb-derbi sajtóedzésére.

Deák Zsigmond
2014. 11. 13. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hét közepén került sor Hamburgban a szombati Vlagyimir Klicsko–Kubrat Pulev nehézsúlyú világbajnoki mérkőzés sajtóedzésére. Ahogy arra számítani lehetett, az eseményen megjelent a WBO szervezet trónján korábban ült amerikai veterán, Shannon Briggs, azzal szándékkal, hogy az elmúlt hónapok sorozatát folytatva tovább provokálja Klicskót. Az akciója ezúttal csak részben sikerült, ugyanis az éber német biztonsági emberek nem engedték be a csarnokba, így Briggs jobb híján az utcán adott egy rövid „műsort” az összesereglő nézőknek, újságíróknak, fotósoknak. Bent közben rendben lement a sajtóedzés, kisebb feszültséget csak az szült, hogy a bolgár kihívó közvetve doppingolással vádolta meg a címvédőt, aki közölte, mindig, így most is aláveti magát a nemzetközi előírásoknak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.