Erdei Zsolt zenére tartott ökölvívóedzést

Kilencedszer is hatalmas sikert aratott a Budapest Sportiroda Fittaréna-rendezvénye a SYMA-csarnokban, többek között Erdei Zsolt és a férfi kajaknégyes részvételével.

Deák Zsigmond
2014. 11. 03. 7:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A SYMA-csarnokban kiderült, miért is jogos az elnevezés: az ország legfittebb napja. Egyedülálló rendezvénynek tartják a résztvevők, az oktatók és a szervezők is a 9. DECATHLON FittArenát. Idén is remek program alakult ki, nem csoda, hogy a nyolc óra alatt szinte lépni sem lehetett egyik teremben sem, 5700-an töltötték közös mozgással a vasárnapot.  A nagyszínpadon olyan kitűnő előadók tartották közel egyórás kőkemény óráikat, mint Katus Attila, Péntek Enikő, Varró Gyula, Tatarek Rezső, Rubint Réka és Schobert Norbert.

Tucatnyi tematikus teremben, több mint kétszáz fellépővel zajlottak a legújabb trendeknek megfelelő órák, miközben a látogatókat a 4000 négyzetméter alapterületű Fitnesz Park és Életmód Expo fogadta több mint száz kiállítóval. Az eseményen aktívan részt vettek a 2012-es londoni olimpiai ezüstérmes férfi kajak négyes tagjai, akik egy krankingedzést hajtottak végig, Erdei Zsolt pedig zenére tartott ökölvívóedzést a nagyszámú érdeklődőnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.