Gyász: Fehérváron temetik el Rajz Attilát

A város és egyesülete is saját halottjának tekinti a vasárnap elhunyt sportolót.

GB
2014. 11. 17. 15:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A korábbi válogatott játékos temetésére Székesfehérváron kerül majd sor. A Mol-liga mai és keddi mérkőzései gyászszünettel kezdődnek, míg Székesfehérváron, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok előtt ma 16.30-tól gyertyagyújtással emlékeznek Rajz Attilára – áll a szövetség hétfői közleményében.

A csíkszeredai születésű hokis vasárnap, a dunaújvárosi ob II-es fordulóban hunyt el. Előbb lejátszott egy mérkőzést, amelyen két gólt is ütött, majd fáradságra hivatkozva nem öltött szerelést a nap második találkozóján, és a cserepadról figyelte társait. Ott a második harmad utolsó percében hirtelen összeesett. A mentősök öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ám nem tudták megmenteni az életét. A tornát félbeszakították.

A három világbajnokságon szerepelt Rajz 1991 óta játszott Székesfehérváron, rövid megszakítással egészen 2012-ig, ezalatt nyolc bajnoki címet szerzett, majd edzőként dolgozott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.