Gyászol a hazai jégkorongélet

Meghalt Rajz Attila, a székesfehérváriak ob II-es jégkorongcsapatának korábbi válogatott játékosa a vasárnapi, dunaújvárosi fordulóban.

MNO
2014. 11. 17. 2:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 38 éves, erdélyi születésű csatár, aki korábban kétszer nyert bajnokságot az Alba Volánnal, előbb lejátszott egy mérkőzést, amelyen két gólt is ütött, majd fáradságra hivatkozva nem öltött szerelést a nap második találkozóján.

Az MTI-nek a helyszínen tartózkodók elmondták, hogy a zuhanyzás után a játékos kiment csapata cserepadjához, ott pedig a második harmad utolsó percében hirtelen összeesett. A mentők öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ám nem tudták megmenteni életét.

A három világbajnokságon szereplő Rajz 1991 óta játszott Székesfehérváron, rövid megszakítással egészen 2012-ig, majd edzőként dolgozott.

A magyar szövetség most tartotta az első ob II-es fordulót, amelyen vagy fiatal, a Mol-ligás csapatokba be nem férők játszanak, vagy olyan idősebbek – mint például Rajz Attila –, akik már nem szerepelnek az élvonalban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.