Hangáék nagyon odatették magukat

„A Milano mindent megtett, de nem bírt velünk” – nyilatkozta a légiós.

MNO
2014. 11. 04. 10:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar légiós – akit a spanyol Laboral Kutxa Vitoria adott kölcsön – 31 perc alatt kilenc lepattanót is szedett a hazai pályán 73–69-re megnyert találkozón. A milánóiak először kaptak ki az idén a Serie A-ban.

„Sportolóként mindig a legjobbat akarod legyőzni. Ez sikerült nekünk az euroligás és jelenlegi olasz bajnok Milano ellen. Szenzációsan kezdtük a meccset, a félidőben már komoly előnyünk volt. A Milano mindent megtett, de nem bírt velünk” – nyilatkozta az MTI-nek Hanga, hozzátéve, a harmadik negyedtől fault-problémái voltak, de jelezte az edzőnek, hogy nem lesz baj, engedje játszani.

„Ez az a bizalom, ami elengedhetetlen edző és játékos között. Nálam csak az amerikai csapattársam töltött több időt a parketten. A második félidőben a játékszervezés és védekezés volt a feladatom” – mesélte.

A 2/2-es győzelmi mérleggel a 16 csapatos tabellán 11. Avellino a hétvégén az Európa Kupában érdekelt Reggio Emiliánál vendégszerepel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.