Magyar birkózónő indiai acélreklámban szerepelhet

Sastin Marianna kedden utazik el a forgatásra.

FT
2014. 11. 16. 14:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az acél természete az, hogy szép, ugyanakkor kemény és erős, és ezt – az üzem filozófiája szerint – a leghitelesebben a női birkózás testesíti meg.

A 2012-es vb-n Gita Fogat az 55 kilogrammos kategóriában volt bronzérmes, a 2010-es Nemzetközösségi Játékokon Delhiben ugyanebben a kategóriában aranyat nyert, Sastin Marianna pedig tavaly az 59 kilogrammos súlycsoport világbajnoka lett Budapesten. A Magyar Birkózó Szövetség tájékoztatása szerint Sastin kedden repül el Indiába, és szombat reggel érkezik haza. Este vonatra száll, és elutazik Lvivbe, az ukrajnai edzőtáborba, hogy kellőképpen megacélozza magát az olimpiai kvalifikáció évére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.