Magyar lány a legszexibb küzdősportolónők között

A világhírű francia sportmagazin Karakas Hedviget, a Honvéd cselgáncsozóját is beválasztotta az első tízbe.

2014. 11. 20. 20:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az 57 kg-ban olimpiai ötödik helyezett, vb- és kétszeres Eb-bronzérmes versenyző gyakran „kacérkodik” a dobogó legfelső fokával – mutatja be Karakas Hedviget a francia oldal, amint az a Judoinfo.hu oldalon olvasható.

A Honvéd 24 éves versenyzője október elején az asztanai Grand Prix-n nem csak kacérkodott a dobogó tetejével, meg is hódította, négy remek győzelemmel vette be. Karakas Hedvig az év elején megnyerte a szófiai világkupát is, ezután harmadik lett a samsuni, a havannai és a budapesti Grand Prix-n is, Ulánbátorban az ötödik helyen végzett, majd a zágrábi GP-n ezüstérem került a nyakába. Eredményeivel a világranglistán a 14. helyet foglalja el, s ha most zárulna az olimpiai kvalifikációs sorozat, biztos résztvevője lenne a Rio de Janeiró-i ötkarikás játékoknak.

A L’Équipe Sports&Style magazin listáján egyébként nem Karakas Kedvig az egyetlen cselgáncsozó, aki attraktív megjelenésével felhívta magára a szerkesztők figyelmét. További öt nevet is találunk sportágból, így Hédi mellett helyet kapott az Eb-győztes francia Pénélope Bonna és négy olimpiai bronzérmes, az immáron MMA-bajnok, amerikai Ronda Rousey, az olasz Rosalba Forciniti, illetve két francia hölgy, Automne Pavia és Priscilla Gneto.

Ő Ronda Rousey, aki remélhetőleg nem tud magyarul:

Ronda Rousey a filmezésbe is belekóstolt, szerepel a  The Expendables – A feláldozhatók 3. részében is. Íme ő, az idei bemutatón:

Itt pedig Priscilla Gneto és Rosalba Forciniti a londoni olimpián az 52 kg-os kategória eredményhirdetésénél, ahol egymás mellett álltak a dobogón alsó fokán:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.