Nincs elég pénzük, Ecclestone-nak nem kellenek a fiatal szurkolók

„Nincs értelme megcélozni ezeket a gyerekeket, hiszen ők nem fogják megvenni az itt reklámozott termékeket.”

BLM
2014. 11. 14. 17:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nincs értelme megcélozni ezeket a gyerekeket, hiszen ők nem fogják megvenni az itt reklámozott termékeket” – fogalmazott a 84 éves brit üzletember a Campaign Asia Pacific című magazinnak adott interjúban. Hozzátette: jobban kedveli a 70 éves, elegendő pénzzel rendelkező F1-rajongókat. Ecclestone a közösségi médiát sem tartja sokra, mint mondta, túl régimódi hozzá. „Nem vagyok fenn a Twitteren és Facebookon sem, nem is érdekel az egész” – jelentette ki.

Az F1-en belül régóta kritizálják a jogtulajdonost, amiért nem dolgozott ki hosszú távú pr-stratégiát a közösségi médiára. Emiatt néhány istálló attól tart, hogy más sportágakkal szemben lépéshátrányba kerül a Formula 1.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.