Sportdiplomácia: ellepik a magyarok a nemzetközi szövetséget

Két jó hír az ICF varsói kongresszusáról.

MNO
2014. 11. 10. 11:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken Vaskuti Istvánt újraválasztották az első alelnöki poszton, majd következtek a bizottsági szavazások.

Toman József az Országos Sportegészségügyi Intézet, ismertebb nevén Sportkórház orvosa, s a magyar szövetség (MKKSZ) honlapjának beszámolója szerint két ciklus óta dolgozik együtt az MKKSZ-szel. Patyi Melinda az MKKSZ munkatársaként is a sárkányhajó, valamint a szabadidős szakágakért felel.

„A két sikernek köszönhetően tovább erősödtek pozícióink a nemzetközi szövetségen belül, ráadásul egy újabb felvetéssel is élt szövetségünk. Elnökünk, Baráth Etele javaslatára létrejött egy olyan bizottság, amely kifejezetten a televíziós közvetítések minőségi fejlesztésére felügyel a jövőben” – mondta Schmidt Gábor, a magyar szövetség főtitkára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.