Teniszmeccs lesz a futballstadionban

A Lille telt házas arénájában lesz a Davis-kupa férfidöntője a házigazda franciák és a svájciak között.

BuL
2014. 11. 04. 19:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szervezők szerint a fedett arénába minden jegy elkelt, így 27 ezren buzdíthatják a csapatokat a Pierre Mauroy Stadionban november 21-étől 23-áig.

Severin Lüthi, a vendégek szövetségi kapitánya kedden közzétette a válogatott névsorát, amelyben – a várakozásoknak megfelelően – a tizenhétszeres Grand Slam-tornagyőztes Roger Federer (2. a világranglistán), az idén Australian Open-bajnok Stan Wawrinka (4.), továbbá a párosban érdekelt Marco Chiudinelli (194.) és Michael Lammer (512.) kapott helyet. Előbbi két játékos a jövő heti, londoni ATP-világbajnokságon is pályára lép.

A franciákat irányító Arnaud Clement egy hét múlva hirdet csapatot, a bordeaux-i edzőtáborba addig is Jo-Wilfried Tsonga (12.), Gael Monfils (19.), Gilles Simon (21.) és Richard Gasquet (27.) kapott meghívót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.