Vettel biztos benne, jövőre nem lesz világbajnok

Türelmet kér szurkolóitól Sebastian Vettel, a Forma–1 négyszeres világbajnoka.

TK
2014. 11. 27. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Red Bulltól érkezett német pilóta úgy véli, a következő szezonban még nem tudják megtörni a Mercedes uralmát és nem lesznek versenyben a világbajnoki címért

„Nem szabad azzal ámítanunk magunkat, hogy jövőre kihívhatjuk a Mercedest. Számomra egyértelmű, hogy a Ferrarinál nagy munka vár ránk, amelyhez időre lesz szükség” – nyilatkozott a Die Weltnek a 27 éves Vettel, aki hozzátette: első idényében elsősorban azt szeretné bebizonyítani, hogy az olasz istállóhoz igazolása mindkét fél számára jó lépés volt.

Vettel ismét hangsúlyozta: gyerekkori álma vált valóra azzal, hogy a Ferrari szerződtette. „A mítosz, a történelem, Enzo Ferrari, a Ferrari egész szerepe a Forma–1-ben különleges érzést kelt bennem” – fogalmazott a pilóta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.