A Szolnok jutott a döntőbe

A férfivízilabda Magyar Kupa döntőjében az OSC lesz az ellenfelük.

2014. 12. 05. 20:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredmény, férfi Theodora Magyar Kupa, elődöntő:
Szolnoki Dózsa-Közgép – ZF-Eger 6-5 (0-0, 2-0, 3-2, 1-3)

A Bajnokok Ligájában is érdekelt, válogatottak sorát felvonultató két hazai élcsapat, a bajnoki címvédő Eger és az ob I jelenlegi éllovasa, a Szolnok csatáját az elején hibátlan védekezés jellemezte, ennek megfelelően nem is született gól a nyitó nyolc percben. A második negyedben a szolnokiaknál változatlanul bravúrosan teljesített a világbajnok kapus, Nagy Viktor, társai pedig kétszer is bevették az egriek kapuját.

A harmadik negyedben 3-0-ra vezetett már a Szolnok, amikor szépítettek a hevesiek, de 4-1-re, majd 5-2-re is a bajnoki listavezető állt jobban. A befejező negyedben viszont feltámadt az Eger, 5-4-re, majd 6-5-re is felzárkózott, egyenlítenie azonban nem sikerült, nyert és döntős a Szolnok, amely vasárnap 19 órától csap össze a másik párban a Honvédot verő OSC-vel.    

korábban:
A Híd-OSC-Újbuda – RacioNet-Honvéd 8-1 (2-0, 0-0, 4-1, 2-0)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.