Csúnyán kibabrált a jég az Eurosporttal

Két napig nem volt magyar hang, de egy ismeretlen felmászott az átjátszóállomásra és megtisztította.

2014. 12. 04. 11:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csütörtökön délelőtt Szabó Gábor főszerkesztő a következő közleményt jegyezte az Eurosport magyar nyelvű szerkesztőségének honlapján az alábbi fotóval:

 

Két napig nem volt magyar hang. De aztán jött valaki, és megmentett minket.
Bizonyára sokaknak feltűnt – különösen a snookerrajongóknak –, hogy az elmúlt két napban az Eurosport megszokott magyar hangjai helyett angol kollégáinkat hallhatták.
Voltak, akik levelet írtak, nekik természetesen válaszoltunk, voltak, akik megnézték angolul, és bizonyára voltak, akik dühösen továbbkapcsoltak.
Tőlük elnézést kérünk.
A képen a Hármashatár-hegyi átjátszóállomás látható, úgy is mint a hiba oka. Azt gondoljuk, ez kimeríti a vis maior fogalmát. Ez az írás azonban nem azért született, hogy mentegetőzzünk.
Hanem azért, hogy így ismeretlenül is megköszönjük annak az embernek a munkáját, aki tegnap erre a toronyra felmászott, pusztán azért, hogy Magyarországon magyarul szóljon az Eurosport.
Bármikor vendégünk legalább egy sörre. :)

Párizsban azért feltehetően nem így intézik a karbantartást, hogy egy poént mi is elsüssünk!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.