Érdemes megnézni: 2014 húsz legnagyobb kiütése

Nem hiányozhat természetesen a nehézsúlyt uraló Vlagyimir Klicsko sem a sorból.

Deák Zsigmond
2014. 12. 17. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lassan véget ér a 2014-es év a profi bokszban is, sorra jelennek meg a különböző szempontú összefoglalók. A Gorilla Productions nevű vállalkozás közzétett egy nagyszerű videót, amelyen szubjektív összeállítás látható az esztendő legnagyobb KO-győzelmeiről (vereségeiről).

A szubjektivitást azért hangsúlyozzuk, mert nyilván akadt más látványos kiütés is, ám ennek a listának az az egyik nagy érdeme, hogy zömében komoly tétért folyó meccseken ismert bunyósok szerepelnek benne, többek között a nehézsúly „ura”, Vlagyimir Klicsko, a középsúly legjobbja, Genagyij Golovkin, a nagyközépsúly angol csillaga, Carl Froch, aztán Alekszandr Povetkin, Marvin Sonsona, Terence Crawford, őket nem kell bemutatni a sportág szerelmeseinek. Sőt, néhány földre küldött vesztest, például Nonito Donaire-t vagy Vic Darchinyant sem, mindkettejüket Nicolas Walters „tette hidegre”. Érdekesség, hogy a középsúlyú Marco Antonio Rubio kiütőként és kiütöttként is látható. Íme:

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.