Ezt akarja látni a kapitány a magyar válogatottól

Új játékosokat szeretne kipróbálni Talant Dujsebajev, aki ennek megfelelően hirdette ki keretét a jövő keddi felkészülési mérkőzésre.

TK
2014. 12. 16. 12:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az Egyiptom elleni találkozóval már most a 2016-os Európa-bajnokságra készülünk, hiszen minden együtt töltött nap értékes. Szeretnék új játékosokat megismerni és kipróbálni, illetve a válogatotton belül ötvözni a tehetséget és a tapasztalatot” – idézte a Magyar Kézilabda Szövetség keddi közleménye a szakembert, aki még hozzátette: figyelembe veszi, hogy a játékosoknak regenerálódásra is szükségük van, különösen azoknak, akik a bajnokságban és a nemzetközi kupákban a legkomolyabb terhelésnek voltak kitéve.

A szakvezető azt szeretné, ha elmélyülne és erősödne az a fajra szemlélet, taktika és motiváció, amit viszont akar majd látni a csapattól.

A magyarok jövő kedden 16 órakor fogadják az egyiptomiakat a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.