Fél ötkor eldől Dárdai Pál sorsa

Kedd délután a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) tájékoztatást ad Dárdai-ügyben.

TK
2014. 12. 09. 13:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MLSZ bejelentette, hogy kedden délután fél 5-től rendkívüli sajtótájékoztatót tart a budapesti Aranytíz Kultúrházban, ahol a magyar válogatott szövetségi kapitányi posztjával kapcsolatos fejleményekről számolnak be – olvasható az szövetség közleményében.

Ezek alapján úgy véljük, hogy Csányi Sándor bejelenti Dárdai Pál maradását, vagy utódja szerződtetését. Az utóbbi napokban több külföldi edző neve is megjelent a sajtóban.

A bejelentésen az MNO munkatársa is ott lesz, így olvasóink azonnal értesülhetnek a döntésről.

Az ősz folyamán kollégánk is megírta tippjeit.

Dárdai Pál az előzetes megállapodás szerint négy mérkőzés erejéig vállalta a szövetségi kapitányi tisztséget, saját döntéséből ingyen. A románok elleni idegenbeli bravúros döntetlent, majd a feröeri szintén idegenbeli győzelmet és a finnek hazai legyőzését követően a szurkolók mögé álltak és a szövetség is azt szeretné, ha ő folytatná a munkát. Ezen az oroszok elleni barátságos meccsen elszenvedett vereség sem változtatott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.