Ingyenjegyekkel a kézi-Eb budapesti meccseire

A szövetség beszámolója alapján minden megvásárolt jegy mellé egy ajándék belépő is jár.

TK
2014. 12. 17. 19:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MKSZ honlapjának szerdai beszámolója alapján minden megvásárolt jegy mellé egy ajándék belépő is jár, ez azokra is vonatkozik, akik már korábban biztosították helyüket a torna zárószakaszára. Az akció a VIP-jegyekre nem vonatkozik.

A plusz ajándékjegyek kiváltására az első jegy vásárlásának helyszínén van lehetőség az első jegy bemutatásával. Az interneten vásárolt jegyek esetén a pluszbelépő iránti igényt a szurkolók az [email protected] e-mail címre küldött levéllel tudják leadni.

A fővárosi Papp László Sportarénában pénteken 15.30 órától az ötödik helyért játszanak majd, ezt követően 18.00 és 20.30 órától elődöntőket rendeznek. A bronzmérkőzésre és a fináléra vasárnap kerül sor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.