Ladányi Balázs három gólpasszal tért vissza

Öt hónap kihagyás után játszott újra mérkőzést a magyar jégkorong-válogatott történetének legeredményesebb játékosa. Ladányi csapata két gólpasszt jegyzett, csapata, a Debrecen 8-2-re verte a Csíkszeredát Mol-liga mérkőzésen.

2014. 12. 05. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ladányi januárban már a 39. évét tölti be, ám olyan, mint jó bor, minél öregebb, annál jobb. Október közepéig ő vezette a Mol-liga góllövőlistáját, ám akkor nem kerülhette el a műtétet. Szerencsére nem volt nagyobb baj, csak ki kellett tisztítani a térdét, amely már nem olyan, mint a húszéveseké. Miként a példa mutatja, a beavatkozás jól sikerült. A rangidős játékos elmondta, a jégkorongra még alkalmas a térde, csak futni nem tud vele, a felkészülés során ezért inkább kerékpározik.

Pénteken a Csíkszereda ellen öltött ismét szerelést. Bár gólt nem ütött, három gólpasszal vette ki a részét a Debrecen fölényes, 8-2-es győzelméből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.