Lopás gyanújába keveredett a csodaszép úszó

Lopás gyanújába keveredett Laure Manaudou, a franciák olimpiai bajnok úszója.

TK
2014. 12. 13. 1:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 28 éves, tavaly visszavonult sportoló táskájában a párizsi Disneylandben találtak csütörtökön 200 eurónyi ajándéktárgyat, amelyről nem tudott blokkot mutatni. Vele volt négyéves lánya, illetve a barátnője, akit a biztonsági őrök szintén arra kértek, hogy nyissa ki táskáját, és abban is olyan szuveníreket találtak – 300 euró értékben –, amelyekről nem volt számla.

Manaudou a csütörtök délutánt a rendőrségen töltötte, de ott nem tudták egyértelműen tisztázni, hogy ő maga lopta-e el a tárgyakat, már csak azért sem, mert az üzletben lévő kamerák felvételei nem bizonyították ezt, ugyanakkor olyan felvétel készült, amelyen Manaudou a kasszánál éppen fizet.

A háromszoros világbajnok, a 2004-es játékokon 400 méter gyorson győztes Manaudou a hír kirobbanását követően Twitter-oldalán égbekiáltó hazugságnak nevezte az ügyet, igaz, később törölte bejegyzését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.