Magyar játékost díjaztak a Serie A-ban

Hanga Ádám gólpasszát választották az olasz kosárlabda-bajnokság 13. fordulójának legszebb megmozdulásává.

TK
2014. 12. 30. 21:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Avellino hétfőn hazai pályán 80-77-re kikapott a Brindisitől, a magyar légiós 30 perc alatt kilenc pontot, hat gólpasszt és három lepattanót gyűjtött. Egyik látványos asszisztja – melyet a háta mögött adott – a forduló jelenete lett. A tízes listán ráadásul Hanga kétszer szerepel, a hetedik helyen ugyanis az ő estében dobott triplája áll.

„Kétszer szerepelni a forduló Top 10-ében nem kis dolog. Látványos játékom van, nagyon örülök ennek az elismerésnek, viszont akkor lennék teljesen boldog, ha tegnap hoztuk volna a végjátékot” – nyilatkozta a 25 éves kosaras, aki – első magyarként – jelen lesz a Serie A januári All Star-gáláján is.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.