Megműtötték a győriek brazil klasszisát

Túl van a térdműtéten Eduarda Amorim – mondta dr. Balogh Péter csapatorvos a győri csapat honlapjának.

TK
2014. 12. 05. 8:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A doktor beszámolója szerint csütörtökön Tatán került sor a beavatkozásra, amelyen az előre tudott teljes elülső szalagszakadás, a belső részleges szakadás és a belső holdasporcszakadás műtétjét is elvégezte.

Továbbá a külső holdasporc is sérült volt, tehát az operáció az előre tervezetteken kívül erre is kiterjedt. „Duda most 8-10 napig járógipszet kap, ezt követően pedig egy professzionális térdrögzítőt, amelyet a rehabilitációja során hosszasan viselnie kell. Felépülésének középső hónapjait hazájában, Brazíliában tölti, az utolsó hónapra tér majd vissza Győrbe, ahol a specifikus kézilabda-rehabilitációt végzi” – olvasható a Győrietokc.hu-n.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.