Nagyon ég saját versenyén Tiger Woods

Az amerikai sztársportoló a floridai viadalon 77 ütéssel, az alapütésszámnál öttel rosszabb teljesítménnyel zárt.

TK
2014. 12. 05. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az amerikai sztársportoló a floridai viadalon 77 ütéssel, az alapütésszámnál öttel rosszabb teljesítménnyel zárt, és a 18. helyről várja a folytatást.

A hátproblémák miatt augusztus óta nem versenyző Woods nem talált magyarázatot játékára, mert mint mondta, többször előfordult ugyan már vele, hogy 80 ütés körüli eredménnyel ment végig ezen a 18 lyukas pályán, ám ilyen esetekben mindig erős szélben és kifejezetten hidegben kellett játszania, most azonban kellemes meleg idő volt. „Ez a mai nap ijesztő volt” – foglalta össze játékát.

A 38 éves sportolónak az idei karrierje egyik legrosszabb éve: márciusban meg kellett műteni a hátát, három hónapig nem játszhatott, így 2014 első két Major-versenyén sem lehetett ott, majd a British Openre visszatért, ám ott gyengén szerepelt, az augusztusi PGA Championshipen pedig két nap után kiesett. Ezt követően újabb hátsérülést szenvedett, és egészen mostanáig nem golfozott.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.