Nem tudnak mosolyogni a norvég lányok

A „budapesti jegyért” nyerni kell Norvégia ellen.

TK
2014. 12. 17. 20:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Románia megverte Lengyelországot, így válogatottunknak le kell győznie északi ellenfelét, ami Európa-bajnokságon eddig nyolcból nyolcszor nem sikerült.

A mérkőzés első harmadát norvég fölény jellemezte (8–11), azonban a 20. perctől Tóth Gabrielláék egy 6–0-s sorozattal megfordították a mérkőzést.

Nem aludtunk be a második félidő elején, sőt! A magyar válogatottat kemény védekezés és változatos támadójáték jellemzi, így növelni is tudtuk előnyünket.

Tudjuk tartani az északiakat, akik a megszokottól eltérően sokkal többet hibáznak támadásban: tiszta helyzeteket hagynak ki. A magyar válogatottban elől mindig meg-megvillan valaki.

(A másik csoportban Franciaország lett a 3., így ellenfélre várnak a gallok.)

Kiss Éva bravúrt bravúrra halmoz.

54. perc:
Magyarország–Norvégia 26–21

A végeredményt IDE KATTINTVA olvashatják!

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.