Nincs menekvés, strandsportokban is naggyá válhatunk

Megnyílt Magyarországon az ezt lehetővé tévő, egyedi sportkomplexum. Fedett, mégis strand...

MNO
2014. 12. 12. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XIII. kerületi, Süllő utcai helyszínen pénteken átadták a két strandröplabda-, illetve strandlabdarúgó-pályát. A szervezők elmondták, körülbelül hatvan százalékban a profik használják majd a létesítményt, ugyanakkor várják az amatőröket is, és kérésre akár edzőt is biztosítanak egy-egy baráti összejövetelre.

A tervek szerint a magyar strandlabdarúgó- és a strandkézilabda-válogatott is rendszeres tart majd a komplexumban edzőtáborokat, ezen kívül külföldről is érkezett már több megkeresés. Az már biztos, hogy a szerb strandröplabda-válogatott az olimpiai bajnok szerb Vladimir Grbic vezetésével Magyarországra érkezik, valamint február 14-én itt rendezik majd a „Röplabdások Éjszakáját”.

A Sunrise Beachen a sportolni vágyók nemcsak a homokon tehetik próbára magukat, hanem aerobicterem, funkcionális edzőközpont és hagyományos fitneszterem is várja az érdeklődőket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.