Több mint 60 trófeát loptak el a Red Bull főhadiszállásáról

Ismeretlen tettesek betörtek szombat hajnalban a Forma–1-es Red Bull-istálló angliai főhadiszállására, és több mint 60 trófeát elvittek.

WL
2014. 12. 06. 22:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Christian Horner csapatfőnök szerint a bűnözők két autóval érkeztek, az egyikkel behajtottak a Milton Keynes-i épület előcsarnokába, majd a relikviákkal távoztak. Személyi sérülés nem történt.

„Sok év munka eredménye semmisült meg, ráadásul a kupáknak inkább csak eszmei értékük volt számunkra, közülük többnél csupán másolatról van szó” – mondta Horner.

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója szerint eladni nemigen lehet a nemesfémből készült serlegeket, így vélhetően be akarják olvasztani őket.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.