99,6 százalékban kész van Hamilton új szerződése

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton arra számít, hogy a héten szerződést hosszabbít vele a Forma–1-es Mercedes-istálló.

TK
2015. 03. 31. 8:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Valójában 99,6 százalékban kész van minden, nincs szükség további tárgyalásokra, már csak apró jogi formalitások vannak hátra” – idézte kedden a brit média a kétszeres vb-győztest, aki harmadik szezonját tölti a stuttgarti csapatnál.

A 30 éves Hamilton mostani szerződése az év végén jár le, a hosszabbításról már tavaly elkezdtek egyeztetni a felek.

A brit versenyző megnyerte az idénynyitó ausztrál nagydíjat, múlt vasárnap pedig második lett Malajziában Sebastian Vettel, a Ferrari német pilótája mögött. A négyszeres vb-győztes sikeréről Hamilton azt mondta, nem érzi úgy, hogy emiatt „ébresztőt kellene fújni” a Mercedesnél.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.