A nők leverték a férfiakat a szőnyegen

Válogatottunk kibérelte az Eb-dobogó alsó fokát az U23-as birkózó-Eb-n.

2015. 03. 30. 16:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sportág történetében most először megrendezett U23-as Eb-n válogatottunk „stílszerűen” huszonhárom versenyzővel vett részt, s öt harmadik helyet szerzett az Aqua Zdroj sportcentrumban. A női csapat volt a legeredményesebb, ugyanis Galambos Ramóna (58 kg, nyitóképünkön), Sándor Klaudia (69 kg) és Németh Zsanett (75 kg) is bronzérmes lett. Mellettük Dénes Mercédesz (53 kg) is éremért léphetett szőnyegre, ám végül ötödik lett.

Németh Zsanett bronzmeccse:

A férfiak mezőnyében a kötöttfogásúaknál Lévai Zoltán (71 kg) állhatott fel a dobogó alsó fokára, míg Losonczi Ottó (66 kg) és Kéri Zoltán (80 kg) az ötödik helyen végzett. A szabadfogásúaknál Nagy Mihály (74 kg) nyert bronzérmet, Gulyás Zsombor (70 kg) az ötödik helyen zárt.

Lévai Zoltán bronzmeccse:


Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.