Alonso mégsem kapott zöld lámpát

Rejtélyes balesete után további orvosi vizsgálatok várnak a kétszeres világbajnok spanyol pilótára.

FT
2015. 03. 23. 16:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár Fernando Alonso az elmúlt hét végén sikeresen átesett a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) orvosi vizsgálatain – Cambridge-ben többek között a reflexét is vizsgálták a Barcelonában rejtélyes körülmények között falnak vágódott és agyrázkódást szenvedett pilótának –, egyelőre még nem vehető száz százalékra, hogy a hét végén rajthoz állhat Szepangban. Az azonban egészen biztos, hogy Alonso elutazik Malajziába, és az utolsó vizsgálatokat már ott végzik el rajta, a helyszínen kaphat zöld lámpát az indulásra.

A McLarennek egyelőre nem vált be a Hondával kötött „házassága”, a japánok motorja a teszteken is gyengén muzsikált, a szezonnyitó melbourne-i futamon az Alonsót helyettesítő dán Kevin Magnussen autója a bemelegítőkörben éppen motorhiba miatt állt meg; és Jenson Button is csak az utolsó célba érkező pilóta lett, aki a 11. helyéért már nem kapott pontot. Nagyon úgy néz ki, hogy a wokingiak problémáját Alonso sem tudná orvosolni, de ettől függetlenül jó volna újra ott látni a mezőnyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.