Elszáll a régi Fradi-sas

A vezetőség egy, a klubhoz jobban illő kabalára vágyik.

HZS
2015. 03. 26. 17:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Ferencváros csapatának vezetőség új, modernebb kabalát képzel el, ezért lecserélik a régi Fradi-sast – írja a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül (SZSZJN) nevű szervezet, mely közleményében hozzáteszi a zöld-fehér klub „szurkolói óhajra” cselekszik.

A csapat kabalaállata Fradi pályáján a kilencvenes évek elején jelent meg. Az a drukker, aki a Fradi-sas bőrébe bújt, minden anyagi vonzat nélkül segítette jelenlétével és szurkolásával kedvenc csapatát.

Az eset kapcsán megszólalt Nagy Imre is, azaz a Fradi sas. A Ferencváros szurkoló a 2007/2008-óta ölti magára jelmezt , és – mint az a SZSZJN Facebook-oldalán olvasható – jóban-rosszban kiállít a klub mellett. Kiemeli, hogy március 6-án már kérdőív formájában megkérdezték az embereket egy „új Fradi-sasról\", és e hónap 24-én pedig telefonon keresztül megköszönték eddigi munkáját.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.