Megtartja sztárjait a Szolnok

Jövőre is nyolc világbajnok pólózik majd a Szolnoki Dózsa-Közgép-nél.

2015. 03. 27. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A klub közleményében kiemeli: miután a két világklasszis kapus, Nagy Viktor és Decker Attila mellett Madaras Norbert, Zivko Gocic, Kis Gábor és Hangay Zoltán is élő szerződéssel rendelkezik a kék-fehéreknél, a Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP gárdája gyakorlatilag változatlan felállásban folytatja.

„Szolnok egyik sikersportja a vízilabda, szakmai munkánkat az elmúlt időszak eredményei is visszaigazolták. Büszkék vagyunk arra, hogy a kiváló játékosokból nemzetközi szinten is ütőképes csapatot sikerült formálni. A játékosainkat is motiválja, hogy a lehető legjobb csapatban játsszanak, mert ezzel mindegyikük teljesítménye nő. Az pedig a válogatott érdekét szolgája, hogy a riói olimpia előtt itthon tartjuk a legkiválóbb magyar pólósokat, a kapitány szeme előtt vannak, közös edzéseket tarthatnak” – mondta Kovács István, a klub szakmai igazgatója.

A Szolnoki Dózsa-Közgép a város 1932 óta íródó vízilabda-történelmének eddigi legnagyobb sikerét aratta azzal, hogy szerdai győzelmével első vidéki magyar csapatként bejutott a Bajnokok Ligája hatos döntőjébe. A Szolnok ezzel felkerült az európai vízilabda térképére, biztos résztvevője a BL végjátékának, a hátralévő három fordulóban a csapat a csoportelsőségért játszik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.